Det gör du enkelt genom att logga in med dina inloggningsuppgifter (samma som du har på t.ex. travronden.se, jokersystemet.se, spelvärde.se, trvögat.se, storavinster.se, travfakta.se) på ditt konto på www.trmedia.se.
Klicka sedan på ”Mitt konto” i övre höger hörn, där ser du till vänster ”Dina abonnemang”, scrolla ner tills ”Hantera mina abonnemang” och klicka där, då kommer du till sidan där du ser en översikt på alla dina abonnemang.

Det gör du genom att logga in på ditt konto på www.trmedia.se med dina inloggningsuppgifter inloggningsuppgifter (samma som du har på t.ex. travronden.se, jokersystemet.se, spelvärde.se, trvögat.se, storavinster.se, travfakta.se). I vänster spalt ser du Dina abonnemang och vid ditt abonnemang av Travfakta hittar du texten ” Klicka här för att
ändra nivå.”
Klicka på den så får du fram en ruta med en rullista där du kan välja vilken nivå du önskar, Travfakta – Brons, Silver eller Guld.

Det gör du genom att logga in på ditt konto på www.trmedia.se med dina inloggningsuppgifter (samma som du har på t.ex. travronden.se, jokersystemet.se, spelvärde.se, trvögat.se, storavinster.se, travfakta.se). Klicka sedan på ”Mitt konto” i övre höger hörn och nästan längst ned till höger hittar du ”Dina kreditkort”. Där kan du klicka på ”Lägg till kort” och registrera ditt nya kort.

Klicka på nedan länk för att återställa ditt lösenord, ett mail skickas då till din e-mail, klicka på länken i mailet eller kopiera och klistra in i din
webbläsare för återställning.

https://www.trmedia.se/user/password

TR Media - vi får fler att älska trav. Nu bygger vi ett mediehus med en portfölj av starka varumärken och innovativa digitala produkter.

Proffsens verktyg. Nu för dig! 

www.travfakta.se

Tips från Sveriges främsta tipsters och travanalytiker. Vi spelar för att vinna stort!

www.spelvarde.se

Snabbaste vägen till alla rätt! Unika tips i videoformat från en av Sveriges bästa travspelare.

www.travogat.se

Vi älskar trav och är Sveriges ledande tidning med fokus på travsport. 

www.travronden.se

Det kraftfullaste och mest omfattande verktyget på marknaden för reducering av trav- och sportspel.

www.jokersystemet.se

Sajten för dig som vill spela med statistiken i ryggen.

www.storavinster.se

Hos oss hittar du spelrekar med utförliga analyser och landets mest genomarbetade Stryktipsmaterial.

www.overodds.se

Content Marketingbyrån för travet. Kostnadseffektiva och smarta lösningar som ligger i framkant i alla mediekanaler.

www.milemedia.se